Zasady dotyczące plików cookie firmy ColumbAuto

Najnowsza wersja Polityki Cookie zawiera aktualne informacje na temat stosowania plików cookie. Klikając „Zgadzam się”, wyrażasz zgodę na wykorzystanie niektórych danych osobowych.

Podstawowe pojęcia i terminy

 

  1. Strona – witryna w Internecie pod adresem autocolumb.pl, która zawiera informacje umieszczone przez firmę ColumbAuto
  2. Użytkownik – osoba odwiedzająca stronę internetową autocolumb.pl
  3. Pliki cookie to małe i bezpieczne fragmenty danych, które są wysyłane przez witrynę internetową i przechowywane na komputerze użytkownika. Przeglądarka w momencie otwierania strony odsyła część tych danych z powrotem. Pliki cookie służą do pozyskiwania informacji statystycznych o odwiedzaniu zasobu internetowego, identyfikacji użytkownika oraz włączenia wcześniej zaakceptowanych ustawień. Cookie zapewniają szybkie, wygodne i bezpieczne korzystanie z serwisu.

Użytkownik może wyłączyć przechowywanie plików na komputerze w specjalnym menu przeglądarki. Jest możliwe spersonalizowanie przechowywania danych dla każdego indywidualnego zasobu sieciowego. Należy pamiętać, że wyłączając obsługę plików cookie, użytkownik może stracić niektóre funkcje serwisu. Strona internetowa stanie się dla użytkownika mniej wygodna, dostępna i funkcjonalna.

Strony trzecie mogą wykorzystywać pliki cookie do celów osobistych lub komercyjnych. Dane dotyczące odwiedzin strony internetowej są wykorzystywane przez dostawców do celów reklamowych lub świadczenia dodatkowych usług analitycznych. Użytkownik i właściciel serwisu nie mogą kontrolować przekazywania plików cookie osobom trzecim. Zasób internetowy i właściciel serwisu nie przekazują danych z plików osobom trzecim.

Co się stanie, jeśli nie wyrażę zgody na akceptację plików cookie?

Użytkownik, który zrezygnuje z używania plików cookies, zostaje pozbawiony osobistych ustawień w serwisie. Na przykład wyszukiwarka nie weźmie pod uwagę ostatnie wyszukiwania klienta. Wraz z nimi wewnętrzny silnik strony internetowej i baza danych nie będą identyfikować odwiedzającego i zapisywać filtry wyszukiwania pojazdów.


Wniosek
Uzupełnij swoje dane
Administratorem Twoich danych osobowych będzie Columb Auto Trade sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku przy ul. Warszawskiej 6/32 (15-063 Białystok). Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu nawiązania z Tobą kontaktu i przedstawienia propozycji i/lub kalkulacji nabycia pojazdu/ów zgodnie z Twoim życzeniem. Masz prawo żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w Polityce Prywatności.
Oblicz koszt samochodu pod klucz
Wpisz swój numer telefonu i otrzymasz obliczenie na WhatsApp
Administratorem Twoich danych osobowych będzie Columb Auto Trade sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku przy ul. Warszawskiej 6/32 (15-063 Białystok). Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu nawiązania z Tobą kontaktu i przedstawienia propozycji i/lub kalkulacji nabycia pojazdu/ów zgodnie z Twoim życzeniem. Masz prawo żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w Polityce Prywatności.
Zaproponuj stawkę
Wypełnij wymagane dane
Administratorem Twoich danych osobowych będzie Columb Auto Trade sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku przy ul. Warszawskiej 6/32 (15-063 Białystok). Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu nawiązania z Tobą kontaktu i przedstawienia propozycji i/lub kalkulacji nabycia pojazdu/ów zgodnie z Twoim życzeniem. Masz prawo żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w Polityce Prywatności.
Kup teraz
Wypełnij wymagane dane
Administratorem Twoich danych osobowych będzie Columb Auto Trade sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku przy ul. Warszawskiej 6/32 (15-063 Białystok). Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu nawiązania z Tobą kontaktu i przedstawienia propozycji i/lub kalkulacji nabycia pojazdu/ów zgodnie z Twoim życzeniem. Masz prawo żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w Polityce Prywatności.
Oblicz koszt pod klucz
Wpisz swój numer telefonu i otrzymasz obliczenie na WhatsApp
Administratorem Twoich danych osobowych będzie Columb Auto Trade sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku przy ul. Warszawskiej 6/32 (15-063 Białystok). Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu nawiązania z Tobą kontaktu i przedstawienia propozycji i/lub kalkulacji nabycia pojazdu/ów zgodnie z Twoim życzeniem. Masz prawo żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w Polityce Prywatności.
Kup podobne
Wypełnij wymagane dane
Administratorem Twoich danych osobowych będzie Columb Auto Trade sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku przy ul. Warszawskiej 6/32 (15-063 Białystok). Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu nawiązania z Tobą kontaktu i przedstawienia propozycji i/lub kalkulacji nabycia pojazdu/ów zgodnie z Twoim życzeniem. Masz prawo żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w Polityce Prywatności.
Znalazłeś taniej

Imię
Numer telefonu*
Oferowana przez Ciebie cena*
Administratorem Twoich danych osobowych będzie Columb Auto Trade sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku przy ul. Warszawskiej 6/32 (15-063 Białystok). Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w celu nawiązania z Tobą kontaktu w związku ze złożonym zgłoszeniem. Masz prawo żądania dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w Polityce Prywatności.

* - Pola wymagane

Wiadomość wysłana
Twoja wiadomość została wysłana pomyślnie. Nasz specjalista wkrótce się z Tobą skontaktuje
Zamknij okno
Darmowe wybieranie

Zostaw zapytanie i w ciągu jednego dnia otrzymaj od naszych ekspertów indywidualny wybór opcji samochodu.

Imię
Imię
Numer telefonu
Numer telefonu*
Odsyłacz do strony internetowej

* - Pola wymagane

Wiadomość wysłana
Twoja wiadomość została wysłana pomyślnie. Nasz specjalista wkrótce się z Tobą skontaktuje
Zamknij okno
Wiadomość wysłana
Twoja wiadomość została wysłana pomyślnie. Nasz specjalista wkrótce się z Tobą skontaktuje
Zamknij okno
Wniosek
Wybierz najbliższy oddział
1